0878445069

обадете се сега

Пон - Пет: 9:00 - 18:30

може да се свържете с нас

Boatman Actor старият и новият модел. Какви са разликите?

Официален представител за България

Дори и на пръв поглед с еднаква визия, всъщност има два варианта на лодката Boatman Actor. При първия модел има един сериозен минус, който намаля ефективността на лодката при риболов, а именно отварянето на двата бункера за захранката по едно и също време. Заради този недостатък ще ви се налага да правите повече курсове до брега, което означава, че батерията ви ще се изтощи по- бързо.

Също така при първия вариант на лодката за захранка липсва автопилотът за движение в права линия, при който не се налага да натискате копчето на дистанционното, за да се движи лодката към вас.

И третата съществена разлика, е в материала, от който е направено корабчето. При първия модел лодката е от обикновен ABS. А подобрената версия е с ABS, който има защита от UV лъчите в горната част и защита от надраскване на дъното.

Как обаче да разпознаем стария от новия модел при положение, че няма разлики в самия външен вид на лодката?

Отговорът е дистанционното. Дистанционното на стария модел е с пет копчета оцветени в син цвят, а новия модел е с шест черни бутончета.

Boatman информация и съвети:

Аксесоари

GPS за лодка за захранка

Навигацията за лодка за захранка или така нареченият GPS е екстра, която придружава всяка лодка за захранка от по-висок клас. Почти всички устройства за навигация

Прочетете още »