0878445069

обадете се сега

Пон - Пет: 9:00 - 18:30

може да се свържете с нас

За нас

Официален представител за България

Ако се питате кои сме ние и от къде са нашите продукти, значи сте на правилното място. В следващите няколко реда ще се представим.

Ние сме официални представители на Boatman за България. След проведени тестове с доста лодки, които се предлагат на българския и чуждестранния пазар решихме да работим именно с Boatman, тъй като техните продукти са най- подходящи за нашия пазар.

Моделът, с който сме решили да започнем разпространението на тази фирма е Boatman Actor Boat. Той съчетава в себе си качества, които са предпочитани от повечето любители рибари: добър обхват, възможност за разпъване на повече от една въдици, изсипване на захранката тихо, здрав аквадинамичен корпус и разбира се постижима цена.

Като цяло имаме години стаж с лодки за захранка. Гордеем се с това, че сме коректни към нашите клиенти и винаги можем да посъветваме и да помогнем с каквото можем. Може и да не е скромно, но пък е истина, че сме специалисти що се отнася до електрониката и сервизирането на лодките. Ето защо спокойно може да ни се доверите.

С уважение: екипът на Boatman България

Boatman информация и съвети: